Receptek Saláták Cézár saláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só (öntethez)
2 dl tejföl (öntethez)
1 dl extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors (öntethez)
50 dkg csirkemell (filé)
1 dl tejszín (öntethez)
1 fej jégsaláta
1 csipet fűszersó
3 gerezd fokhagyma (áttört, öntethez)
1 csipet őrölt fekete bors
4 szelet kenyér (pirítva)

Leírás

A csirkemellfilét csíkokra vágjuk, sóval, szárnyas fűszerrel meghintjük és olívaolajon átsütjük, majd egy kis víz hozzáadásával megpároljuk. Közben, a tányérok aljára teszünk 2-3 salátalevelet és rászórjuk a pirított kenyérkockát. Elosztjuk rajta a csirkehúst és leöntjük a tejszínből és tejfölből álló öntettel, melybe belekeverjük egy kevés olívaolajat és ízlés szerint, egy kis sót. Tetejét reszelt sajttal megszórva, azonnal fogyasztható.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4