Hozzávalók

5 darab tojás
10 kanál tej
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
30 dkg finomliszt
10 kanál kristálycukor
16 dkg vaj
5 kanál étolaj
1 darab cékla
25 dkg porcukor

Leírás

A céklát főzzük meg, hámozzuk meg, majd vágjuk apró kockára. A nedves anyagokat keverjük össze. A lisztet keverjük össze a sütőporral, és forgassuk bele a tojásos masszába. Keverjük össze, majd a céklát is keverjük hozzá. Vajazott-lisztezett formába rakjuk, és előmelegített sütőben, 180 fokon megsütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4