Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Olvasszuk meg a vajat egy nagyobb serpenyőben, majd tegyük bele a finomra vágott hagymát, fokhagymát. Süssük üvegesre, kb. 7 perc alatt.
Adjuk hozzá az orzo tésztát és kevergessük 2 percig. Öntsük rá a zöldséglevest, forraljuk fel. Fedő nélkül főzzük 8-10 percig, időnként megkeverve.
Közben pürésítsük a cékla felét turmixgépben simára, a többit aprítsuk össze finomra.
Miután az orzo tészta megpuhult, keverjük bele a céklát (az összeturmixoltat és az apróra vágottat is), a citromlevet, a sót, az őrölt borsot és a kapor nagy részét. Vegyük le a lángról.
Tálaljuk morzsolt kecskesajttal és a maradék kaporral.
TIPP: Meghinthetjük dióval is.