Receptek Főételek Tészta Carbonara Spagetti, avagy Szénégető spagetti

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
6 darab tojás
1 csomag spagetti
1 dl extra szűz olívaolaj
15 dkg trappista sajt
1 csipet őrölt fekete bors
1 doboz főzőtejszín
50 dkg császárszalonna

Leírás

A császárszalonnát csíkokra vágjuk, majd egy felforrósított serpenyőbe olajat öntünk és erre tesszük a szalonna csíkokat. Ha már elkezdett kisülni a szalonna zsírja, hozzáadjuk a kifőtt tésztát és átforgatjuk. Mehet rá a felvert tojás és a tejszín. Ha szükséges, sóval, borssal ízesítjük, összeforraljuk. Reszelt parmezán sajttal megszórva a legfinomabb! http://www.youtube.com/watch?v=MSZINIPdnvo

Oldal nyomtatása
Recept megosztása