Receptek Főételek Húsos ételek Camemberttel töltött pulykamell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab alma
2 dl tejszín
30 dkg rizs
80 dkg pulykamell
1 marék friss bazsalikom
20 dkg camembert

Leírás

A pulykamellet szeleteljük. Sózzuk, borsozzuk és klopfoljuk. Az almát meghámozzuk és csíkokra vágjuk, majd a sajtot is felszeleteljük. Az almát és a sajtot a húsra tesszük, szorosan feltekerjük és fogvájóval, vagy hústűvel megtűzzük. Felmelegített serpenyőbe olajat öntünk és szép lassan, pirosra sütjük. A vajat felmelegítjük, rátesszük a párolt rizst és felöntjük tejszínnel. Bazsalikommal ízesítjük. Aki szereti rakhat bele parmezán sajtot is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4