Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy kis fej vöröshagymát, vágjunk vékony szeletekre és öntsünk rá annyi vizet, hogy éppen ellepje. A vizet almaecettel és kevés őrölt borssal ízesítsük. Sós vízben főzzünk meg 30 dkg tömör burgonyát. Melegen hámozzuk meg és miután kihűlt, vágjuk kisebb kockákra. Adjuk hozzá a hagymához és addig marinírozzuk vele, amíg az ecetes levet felszívja. Ekkor, keverjünk hozzá fél adag tartármártást és másnapig, hűtőszekrényben érleljük. Hidegen tálaljuk. Még finomabbá és látványosabbá tehetjük, ha a tetejét, néhány petrezselyemlevéllel díszítjük