Receptek Saláták Burgonyasaláta tartármártással

Hozzávalók

1 fej vöröshagyma
30 dkg burgonya
100 g tartármártás
1 csipet őrölt fekete bors

Leírás

Egy kis fej vöröshagymát, vágjunk vékony szeletekre és öntsünk rá annyi vizet, hogy éppen ellepje. A vizet almaecettel és kevés őrölt borssal ízesítsük. Sós vízben főzzünk meg 30 dkg tömör burgonyát. Melegen hámozzuk meg és miután kihűlt, vágjuk kisebb kockákra. Adjuk hozzá a hagymához és addig marinírozzuk vele, amíg az ecetes levet felszívja. Ekkor, keverjünk hozzá fél adag tartármártást és másnapig, hűtőszekrényben érleljük. Hidegen tálaljuk. Még finomabbá és látványosabbá tehetjük, ha a tetejét, néhány petrezselyemlevéllel díszítjük

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4