Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sütőtököt, előmelegített, forró sütőben, szép pirosasbarnára megsütöm, majd ha már nem forró, a turmixgép poharába téve, péppé zúzom. A tökpürét összekeverem a kefirrel, a mustárral, a sóval és a borssal. A meghámozott burgonyát lereszelem és belekeverem a tökös mártásba. A hagymát, tisztítás után, hajszálvékony karikákra metélem és megsózom. Tízpercnyi állás után, a megmosott, kicsumázott, lehéjazott reszelt almával együtt, a mártásba keverem. Jól lefedve, legalább fél napig érlelem, a hűtőszekrényben. Tálalás előtt, még egyszer átkeverem és pirított kenyérszeletkékkel teszem az asztalra.