Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztát sós vízben kifőzzük. A szalonnát apró kockára vágjuk, a zöldségeket felaprítjuk, a burgonyát negyedbe vágjuk. Zsírjára pirítjuk a szalonnát, rátesszük a hagymát és üvegesre pirítjuk. Megszórjuk fűszerpaprikával, gyorsan elkeverjük és 1 dl vizet öntünk rá. Beletesszük a burgonyát, sózzuk és ízlés szerint, erős paprikát teszünk bele. 10 percig, lefedve pároljuk. Beletesszük a paprikát és letakarva, még kb. 5 percig pároljuk. Amikor a paprika félig puha, mehet bele a paradicsom. Még kb. 10 percig puhítjuk és kész. Végül, összeforgatjuk a kifőtt tésztával.