Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 darab tojás
3 dl tej
1 tasak sütőpor
5 kanál tejföl
50 dkg burgonya
3 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
30 dkg finomliszt

Leírás

A burgonyát kockázzuk fel és főzzük meg, sós vízben, majd szűrjük le. A tojásokat keverjük ki a tejjel és a tejföllel, adagoljuk hozzá a lisztet és a sütőport. Fűszerezzük, majd egy fakanállal, keverjük bele a főtt burgonyát. Ha összeállt a tészta, akkor vajazott tepsibe öntsük és előmelegített sütőben, 170 fokon süssük meg. Hideg és melegen is isteni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4