Receptek Levesek Burgonyaleves krémleves joghurtosan

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej vöröshagyma
50 dkg burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl natúr joghurt

Leírás

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, karikára vagy apró kockára vágjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, felöntjük 6 dl vízzel és ízesítjük a fűszerekkel. Ha a burgonya megfőtt, behabarjuk a joghurttal, meghintjük zöldpetrezselyemmel. Botmixerrel krémes állagúra turmixoljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4