Receptek Levesek Burgonyakrémleves póréval

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 kanál finomliszt
8 darab burgonya
3 dl tejszín
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet ételízesítő
1 szál póréhagyma

Leírás

A burgonyát sós vízben felrakjuk főni. Közben a pórét karikára vágjuk. A levest ízesítjük, és ha megfőtt a burgonya, akkor behabarjuk, majd alaposan leturmixoljuk. Ezután alaposan kiforraljuk, és belerakjuk a karikára vágott pórét. Tejszínnel dúsítjuk a levest.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4