Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A burgonyát meghámozzuk, és kockára vágjuk, majd a fűszerekkel együtt, felrakjuk 1 liter vízbe főni. Közben a darált húst befűszerezzük, és ráütünk 1 db tojást. Alaposan összekeverjük, és húspogácsákat készítünk belőle. A kontakt grillt felmelegítjük, olajjal megkenjük, és megsütjük benne a húspogácsákat. Ha a burgonya megpuhult, készítünk egy világos, vajas rántást, amivel sűrítjük a főzeléket. Finomra vágott petrezselyemmel, valamint tejszínnel tesszük tökéletessé. Tálaláskor, a burgonyafőzelékre rakjuk a húspogácsákat.