Receptek Főételek Húsos ételek Bundázott csirkemell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
3 dl tej
1 fej fokhagyma
4 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
60 dkg csirkemell
20 dkg finomliszt

Leírás

A csirkemell szeleteket, néhány órára, fokhagymás-sós tejbe áztatjuk. Ebből kivéve, lecsepegtetjük és lisztbe forgatjuk, majd tojásból, tejből, lisztből és masszát készítünk. Ebbe beleforgatjuk a lisztezett csirkemellet és jó vastag bundát hagyunk rajta. Forró olajban, pár perc alatt, ropogósra sütjük. Tartármártással és kukoricás rizzsel, mennyei finomság.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4