Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Először elkészítem a bundát: a felvert tojást összekeverem a tejjel, sóval, törött fekete borssal, megmosott, lecsöpögtetett és finomra metélt petrezselyemmel, kaporral majd hozzáadom a zúzott fokhagymát és annyi lisztet, hogy a szokásos sűrűségű palacsintatészta legyen belőle. 10 percig hagyom pihenni. A burgonyát hámozás után újjnyi vastag karikákra vágom. Először a lisztbe, azután pedig a tésztába mártom. Bő forró olajba téve, de takaréklángon szép pirosra sütöm mindkét oldalát. A felesleges olajat lecsöpögtetve róla, tálalásig melegen tartom. Jéghideg tartármártásba vagy majonézbe mártogatva a legfinomabb.