Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab tojás
5 cl tej
2 dl étolaj
8 szelet kenyér (lehet zsemle is)

Leírás

A tojást habosra verjük, enyhén megsózzuk és kevés tejet öntünk bele, hogy krémesebb legyen. A kenyeret felszeleteljük és szeletenként a tojásba forgatjuk, majd a forró olajba helyezzük. Ha egyik oldala megsült, megfordítjuk, sütés után pedig papírra helyezzük és leszárítjuk róla a felesleges olajat. A bundázott kenyeret kívánság szerint, sósra (pl: sajttal és tejföllel), vagy édesre (pl: fahéjjal vagy kakaóval) ízesítjük. Melegen fogyasztjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4