Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A banánokat először félbe (nagyobbaknál harmadra) vágtam és azokat is elfeleztem, majd lisztbe forgattam őket. A tojásokat, cukrot, sót, fahéjat felvertem, majd annyi lisztet tettem hozzá, hogy állagra olyan legyen, mint egy sűrűbb palacsintatészta. Ebbe a masszába, sütés előtt dobtam csak bele a banán darabokat, majd forró olajban, 1-2 percig sütöttem, hogy színt kapjon. Így tettem a többi áldozattal is. Igazából az előkészületek pillanatok alatt megvannak, a sütés az, ami kicsit szöszölősebb. Érdemes olyan banánt venni hozzá, aminek a végei még picit zöldek, mart az érett összezuhan, kb. fél cm laposra és nem egy szép látvány úgy. Továbbá, érdemes magas falú edényben kisütni. Nekem először a sima serpenyő nem vált be, takaríthattam utána az egész tűzhelyet és környékét. Egészségetekre!