Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
20 dkg füstölt szalonnát felkockázunk, kisütjük a zsírjából, majd kiszedjük. A visszamaradt zsíron megpárolunk 1 kis fej kockára vágott vöröshagymát, fehérrépát, sárgarépát, zellert, karalábét, krumplit, majd húslével felöntjük. Teszünk bele 2 db babérlevelet, visszatesszük a szalonnát, majd együtt megfőzzük. Közben elkészítjük a húsgombócokat. 30 dkg darált húst sózunk, borsozunk ízlés szerint, hozzáadunk fél csokor apróra vágott petrezselymet, 1 evőkanál pirospaprikát, 2 evőkanál búzadarát és pici gombócokat készítünk. Amikor a zöldségek megpuhultak, beletesszük a gombócokat, és kb. 10 percig főzzük. A végén, 1 tejföllel behabarjuk. Nem egy fogyókúrás leves, de garantálom az egész család kedvence lesz.