Receptek Főételek Húsos ételek Budapest ragu sertésmájjal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab paradicsom
1 csipet őrölt fekete bors
4 darab zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
1 csipet majoranna
10 dkg zsír
15 dkg csiperkegomba
15 dkg zöldborsó
1 tk őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
60 dkg sertésmáj

Leírás

A hagymát vágjuk finomra, és dinszteljük meg. Adjuk hozzá a kockára vágott májat, és fedő alatt pároljuk meg, félig. Közben fűszerezzük, majd ha félig megpárolódott, adjuk hozzá a felaprított paprikát és paradicsomot, valamint a cikkekre vágott gombát. Pároljuk tovább fedő alatt, majd mielőtt kész lenne, adjuk hozzá a zöldborsót. Pároljuk készre, és tetszőleges körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4