Receptek Főételek Húsos ételek Budapest ragu sertésmájjal

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

4 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

4 darab paprika

1 fej hagyma

1 csipet majoranna

10 dkg zsír

15 dkg gomba

15 dkg zöldborsó

1 tk pirospaprika

1 csipet ételízesítő

60 dkg sertésmáj

Leírás

A hagymát vágjuk finomra, és dinszteljük meg. Adjuk hozzá a kockára vágott májat, és fedő alatt pároljuk meg, félig. Közben fűszerezzük, majd ha félig megpárolódott, adjuk hozzá a felaprított paprikát és paradicsomot, valamint a cikkekre vágott gombát. Pároljuk tovább fedő alatt, majd mielőtt kész lenne, adjuk hozzá a zöldborsót. Pároljuk készre, és tetszőleges körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4