Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A bögre 2 dl-es, amivel dolgozunk. A vizet egy kisebb lábasba öntjük, a margarint és a kakaót hozzáadjuk. Kevergetve felforraljuk, a tűzről lehúzzuk. A lisztet a cukorral és a szódabikarbónával összeforgatjuk, az előzőekhez keverjük. Ezután kerül bele a joghurt, a tojás és a vaníliás cukor. Egy kb. 30 x 25 cm-es tepsit margarinnal kikenünk, a tésztát beleöntjük és nedves késsel elsimítjuk. Ezt a munkát szívesen megcsinálják a gyerekek is! Előmelegített sütőben, a közepesnél nagyobb lánggal (200 °C, légkeveréses sütőben 180 °C), kb. 20 percig sütjük. A tészta tetejére valókat, a mogyoró kivételével megmelegítjük. Amikor a cukor felolvad benne, akkor keverjük bele a mogyorót is. Ezt a masszát egyenletesen, a kisült, még meleg tészta tetejére kenjük és csak akkor szeleteljük föl, amikor ez a bevonat megszilárdul rajta.