Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgáját, a cukorral habosra keverjük. A fehérjét lágy habbá verjük. A vajat és 20 dkg csokoládét, vízgőz felett megolvasztjuk, a tojássárgájához keverjük, majd beleforgatjuk a fehérjét, a lisztet, végül a durvára tört mandula felét. Sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük. A tetejére dobáljuk, a maradék csokoládét és mandulát. 160 fokra előmelegített sütőben, hőlégkeverésen (vagy alul-felül sütésen: 175 fokon), 25-30 perc alatt megsütjük (tűpróbával ellenőrizzük, átsült-e).