Hozzávalók

2 darab tojás
10 dkg finomliszt
10 dkg tej
½ tk sütőpor
1 dl étolaj
10 dkg porcukor
2 kanál kakaópor (cukor nélküli)
10 dkg dió
2 tk instant kávé

Leírás

A liszthez adjuk a sütőport, a kakaóport és az apróra vágott csokit. A tojásokat a cukorral alaposan kikeverjük. Hozzáöntjük az olajat is, majd beleöntjük a kevés tejben vagy vízben feloldott kávét. Hozzákeverjük a kakaós-sütőporos-csokis lisztet. Az így kapott tésztát egy kivajazott, alacsony falú tortaformába öntjük, és 175 fokon 20 percig sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4