Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
5 dkg főzőcsokoládé (inkább ét), 5 dkg vaj, 20 dkg kristálycukor, 2 egész tojás, 5 dkg liszt, 5 dkg apróra vágott dió, 1 cs vaníliás cukor. A csokoládét és a vajat felolvasztjuk, majd a tűzről levéve belekeverjük a cukrot, a tojásokat, a lisztet, a diót és a vaníliás cukrot. Jól kivajazott, kilisztezett kisebb tepsibe öntjük (kb 22x22 cm-es), és lassú tűznél 20-30 percig sütjük. Akkor jó, ha a teteje megsült, de a belseje kissé sületlen, krémes marad. Ha kihűlt, szeletekre vagy kockákra vágjuk. Nagyon finom és olyan, mint az eredeti (tapasztalat alapján).