Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

2 darab tojás
5 dkg finomliszt
1 csomag vaníliás cukor
5 dkg vaj
20 dkg kristálycukor
5 dkg csokoládé
5 dkg dió (apróra vágott)

Leírás

5 dkg főzőcsokoládé (inkább ét), 5 dkg vaj, 20 dkg kristálycukor, 2 egész tojás, 5 dkg liszt, 5 dkg apróra vágott dió, 1 cs vaníliás cukor. A csokoládét és a vajat felolvasztjuk, majd a tűzről levéve belekeverjük a cukrot, a tojásokat, a lisztet, a diót és a vaníliás cukrot. Jól kivajazott, kilisztezett kisebb tepsibe öntjük (kb 22x22 cm-es), és lassú tűznél 20-30 percig sütjük. Akkor jó, ha a teteje megsült, de a belseje kissé sületlen, krémes marad. Ha kihűlt, szeletekre vagy kockákra vágjuk. Nagyon finom és olyan, mint az eredeti (tapasztalat alapján).

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4