Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A brokkolit és a karfiolt rózsáira szedjük, majd citrommal és sóval ízesített vízben puhára pároljuk. Mikor a karfiol és a brokkoli elkészült, ugyanabban a vízben kifőzzük a tésztát. Egy edényben felmelegítjük a vajat, hozzáadjuk a lisztet, az apróra vágott snidlinget, a szerecsendiót, majd felöntjük tejjel. Felforraljuk, és belekeverjük a reszelt sajtot is. Egy serpenyőben, olívaolajon lepirítjuk a tésztát. Sóval, borssal ízesítjük, és összeforgatjuk a sajtszósszal. A kifőtt karfiolt és brokkolit tálra rendezzük, majd a sajtszószos tésztával tálaljuk.