Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A brokkolit megpároljuk a párolóedényben. Hagyományos módon, palacsintákat sütünk. Elkészítjük a mártást: A megpucolt zöldségeket felszeleteljük, edénybe rakjuk, a csonttal együtt. Ízesítjük és készítünk egy tömény húslevest. Amikor minden megpuhult, leszűrjük a levest (ezt kínálhatjuk cérna metélttel). A zöldségeket összeturmixoljuk. A cukrot karamellizáljuk és 1 dl vízzel addig forraljuk, amíg a cukor felolvad. Ekkor beleöntjük a zöldségpépet, hozzáadjuk a tejszínt, mustárral és citromlével ízesítjük. A brokkolival betöltött palacsinták mellé tálaljuk a mártást.