Receptek Levesek Brokkolikrémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
2 dl tejszín
1 darab húsleveskocka
2 kanál margarin
1 csipet őrölt fehérbors
4 fej brokkoli

Leírás

A brokkolifejeket szétszedjük, a vastag szárakat levágjuk. Egy kevés margarinon megdinszteljük. Sóval, őrölt fehér borssal fűszerezzük. Húsleves alaplével felöntjük ( vagy vízzel és 2 leveskockával), és puhára főzzük. Rúdmixerrel pépesítjük. 3 dl tejszínben, csomómentesre elkeverünk 1 evőkanál lisztet, és a forrásban lévő leveshez öntjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4