Receptek Levesek Brokkoli krémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
dl tejszín
1 fej vöröshagyma
5 dkg margarin
90 dkg brokkoli
1 l zöldségleves

Leírás

Az olvasztott margarinban, megfuttatjuk az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a szárastól kisebb darabokra vágott brokkolit és felöntjük annyi zöldséglevessel, hogy kétujjnyira ellepje. Amikor felforrt, kis lángon puhára főzzük. A megfőtt levest krémesre turmixoljuk, sózzuk, borsozzuk és belekeverjük a kevés, forró lével elkevert tejszínt. Amint újból felforrt, lehúzzuk a tűzről, majd forrón, tányérokba szedjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4