Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Ez egy nagyon egyszerű leves, de annál finomabb. Lábasban vizet forralunk, majd ha felforrt, beletesszük a brokkoli rózsákat és megsózzuk (én még a kissé megtisztított szárát is beleteszem). Kb. 5 perc elteltével, a brokkolit szűrőlapáttal kiemelem, majd a vizet és a brokkolit félrerakom. A lényeg, hogy a brokkoli ne főjön szét, ropogós és szép, üde, zöld maradjon. Egy másik lábasban, kicsi olívaolajon, megdinsztelem a karikára vágott újhagymát és a fokhagymát, majd rádobom a brokkolit. A félretett főzőlé egy részével felengedem, majd botmixerrel, krémes állagúra mixelem. Annyi vizet kell hozzáadni, hogy egy kellemes, sűrű levest kapjunk. Utánaízesítem sóval és borssal. Tejszínnel dúsítom.