Receptek Levesek Brokkoli krémleves turbulyával

Hozzávalók

1 kanál finomliszt
200 ml tej
1 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
100 g tejszín
40 g margarin
½ l zöldségleves (kockából)
300 g brokkoli

Leírás

Felforrósítjuk a margarint, hozzáadjuk a kockára vágott vöröshagymát és a fokhagymát. Beletesszük a párolt, vagy a fagyasztott brokkolit, majd felöntjük a zöldséglevessel és kis lángon felfőzzük. Ezután kézi mixerrel pépesítsük, közben pedig fokozatosan hozzáadjuk a tejszínt és a tejjel elkevert lisztet. Még egyszer felforraljuk, majd sóval, borssal és szerecsendióval ízesítsük, turbolyával, vagy petrezselyemmel díszítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4