Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 gerezd fokhagyma
60 dkg burgonya
3 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fehérbors
20 dkg szalonna
60 dkg sertés tarja

Leírás

Szeletenként kiklopfoljuk a húst. Besózzuk és megkenjük fokhagymával. Állni hagyjuk, majd csíkokra vágjuk. A szalonnát kockára vágjuk és zsírjára sütjük. A szálasra vágott hagymát, a szalonnazsíron üvegesre pirítjuk, majd rátesszük a húst. Bőven meghintjük majorannával és borssal. Fedő alatt, majdnem készre pároljuk. A burgonyát cikkekre vágjuk, összekeverjük a hússal és forró sütőben, készre sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4