Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A burgonyát meghámozzuk, megtisztítjuk és cikkekre vágjuk, majd később sütjük, bő olajban. Addig elkészítjük a húst. Én csirkemellből készítettem. Megpucoljuk a vöröshagymát és a fokhagymát, vékony csíkokra vágjuk, olajon lepirítjuk. A húst is pirítjuk, fűszerezzük sóval, borssal, köménnyel, majoránnával, pirospaprikával, fokhagymaporral, szerecsendióval. Jól elkeverjük és megpirítjuk. Kisütöm a burgonyakockákat és tálalom. Összeforgatom a raguval. Finomra vágott petrezselyemmel, lehet fokozni.