Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húst (sertést vagy pulykát) vágjuk csíkokra. A megtisztított vöröshagymát aprítsuk finomra és az olajon előbb pirítsuk üvegesre, majd pici vizet aláöntve, pároljuk meg. Tegyük hozzá a húst és a zúzott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk és adjunk hozzá pirospaprikát. Ha a hús a pirítástól már megfehéredett, öntsünk alá egy kis (legfeljebb negyed ujjnyi) vizet és fedő alatt, pároljuk puhára. Közben a vizet szükség szerint pótoljuk, de a végére hagyjuk teljesen elfogyni. Mielőtt kész lenne, adjunk hozzá félbe vágott koktélparadicsomot. A szokásos körete, az apró kockákra vágott, pirított burgonya.