Receptek Főételek Húsos ételek Brassói csirkéből

Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma
2 darab paradicsom
½ dl extra szűz olívaolaj
1 fej vöröshagyma
80 dkg burgonya
4 dl étolaj
2 szál friss bazsalikom
½ csokor friss petrezselyem
1 darab zöldpaprika
1 szál zsálya
60 dkg csirkecomb filé

Leírás

A forró olívaolajon, megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a kockákra, vagy csíkokra darabolt csirkecombfilét. Erős tűzön, állandóan kevergetve, fehéredésig sütjük, majd sózzuk, borsozzuk. 1 dl vizet öntünk alá, majd addig pároljuk, amíg a csirkehús megpuhul és a szaftja besűrűsödik. Ezután hozzáadjuk a darabokra vágott zöldpaprikát, paradicsomot, majd jól összeforgatjuk. A cikkekre vágott burgonyát, a forró olajban pirosra sütjük, lecsepegtetjük, majd a brassói húshoz adjuk. Megszórjuk aprított petrezselyemmel, bazsalikommal és zsályával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4