Receptek Főételek Húsos ételek Brassói aprópecsenye ketchuposan

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
kg burgonya
1 csipet őrölt fehérbors
60 dkg sertéscomb
3 kanál ketchup
15 dkg szalonna
1 kevés Piros arany

Leírás

Mikróban 2-3 perc alatt kisütöm a szalonna zsírját. A szalonnazsírt egy lábasba öntöm, és félig megpirítom benne a hagymát. Amikor kezd aranyszínű lenni, beleteszem a lereszelt (összezúzott) fokhagymát. Beleteszem a csíkokra vágott húst, majd sózom, borsozom. Folyamatosan kevergetve, 4-5 percig pirítom. Ezután teszek bele 1 evőkanál Piros aranyat és 1 evőkanálnyi ketchup-ot. Jól összekeverem, és fedő alatt puhára párolom. Csak nagyon kevés vizet kell alá önteni. Főzés közben, gyakran megkeverem. A végére, a fölösleges vizet el kell párolni. Ha kész, összekeverem a bő olajban frissen sült kockaburgonyával, és tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4