Receptek Főételek Húsos ételek Brassói aprópecsenye fokhagymásan

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab fokhagyma (zúzott)
1 fej vöröshagyma
1 kg burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab húsleveskocka
1 kk őrölt pirospaprika
0.6 kg sertéskaraj

Leírás

Először 1 apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megpirítok, a 60 dkg sertéshúst csíkokra vágom, majd barnára pirítom, sózom, borsozom, hozzáadok egy apróra zúzott fokhagymát. Kevés vízben feloldok 1 leveskockát, a húsra öntöm és fedő alatt puhára párolom. Közben a kockára vágott burgonyát bő, forró olajban megsütöm.A húst zsírjára sütöm és hozzáadom az alaposan lecsepegtetett sült burgonyát. Összeforgatom és néhány percig együtt párolom. Végül meghintem egy kávéskanál pirospaprikával, alaposan összekeverem, savanyúsággal tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4