Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Először 1 apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megpirítok, a 60 dkg sertéshúst csíkokra vágom, majd barnára pirítom, sózom, borsozom, hozzáadok egy apróra zúzott fokhagymát. Kevés vízben feloldok 1 leveskockát, a húsra öntöm és fedő alatt puhára párolom. Közben a kockára vágott burgonyát bő, forró olajban megsütöm.A húst zsírjára sütöm és hozzáadom az alaposan lecsepegtetett sült burgonyát. Összeforgatom és néhány percig együtt párolom. Végül meghintem egy kávéskanál pirospaprikával, alaposan összekeverem, savanyúsággal tálalom.