Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húst megmosom, letörlöm és csíkokra vágom. A hagymát és a szalonnát felkockázom. Kevés olajon, megpirítom a szalonnát, kiveszem a pörcöket és a visszamaradt zsiradékban, nagy lángon, megpirítom a húscsíkokat. A húst is kiveszem a serpenyőből és ha kell, pótolok egy kis olajat a következő lépéshez, a hagyma üvegesre pirításához. Ahogy a hagyma kész, visszarakom a húscsíkokat és a szalonnakockákat a serpenyőbe, rányomom a fokhagymagerezdeket, összeforgatom az egészet, majd fehérborral és paradicsompürével leöntöm és hagyom elfőni az alkoholt. A pulykahúsnak elegendő ennyi idő a puhára párolódáshoz, a disznóhúst még egy kevés ideig, hagyni kell. Fűszerezem majoránnával, sóval, borssal, petrezselyemzölddel és éppen csak összeforralom az egészet. Tálaláskor, sült kockaburgonyával összeforgatjuk.