Receptek Desszertek Sütést igénylő Borzas, sütőtökös muffin csokidarabkákkal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kg finomliszt
1 tk sütőpor
10 dkg vaníliás cukor
1 tk vaj
40 dkg kristálycukor
25 dkg őrölt fahéj
20 dkg étcsokoládé
1 tk szódabikarbóna
1 kk friss gyömbér

Leírás

A sütőtököt megsütjük, kimérünk 40 dkg-ot, amit pürésítünk. A vajat a cukorral simára keverjük, majd hozzáadjuk a tojásokat és az egészet habosra keverjük. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a sütőtök pürét. A lisztet összekeverjük a sütőporral, a szódabikarbónával és a sóval, majd pár mozdulattal, a sütőtökös alapba keverjük. A csokit apró kockákra vágjuk és szintén belekeverjük. Ezután, egyenlően elosztjuk, a papírral bélelt muffin tepsi mélyedéseiben (én most szilikon formát használtam). A morzsa hozzávalóit (3 dkg liszt, 5 dkg cukor, 2 ek. fahéj, 2 ek. vaj) összemorzsoljuk és megszórjuk vele a muffinok tetejét. 175 fokra előmelegített sütőbe toljuk őket, ahol 20 perc alatt megsülnek.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4