Receptek Főételek Húsos ételek Borsós tokány fűszerpaprikával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 gerezd fokhagyma
1 darab paradicsom
1 fej vöröshagyma
1 kanál étolaj
1 darab zöldpaprika
½ kg zöldborsó
3 kanál őrölt pirospaprika
50 dkg sertés lapocka

Leírás

A hagymákat olajon üvegesre pirítjuk, majd az összekockázott húst ráöntjük. Addig pároljuk együtt őket, amíg ki nem fehéredik a hús. Ekkor hozzáadjuk a sót, borsot, pirospaprikát. Felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Felkockázzuk a fehér paprikát, a paradicsomot, a répát és a zöldséget; majd hozzáadjuk ezeket is. Kb. 40 percig főzzük, aztán belerakjuk a borsót, és további 15 percig főzzük. Ha ez megvan, még egyszer átrottyantjuk az egészet.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4