Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet kristálycukor
1 fej fokhagyma
1 fej vöröshagyma
2 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
½ kg zöldborsó
1 tk őrölt pirospaprika

Leírás

A hagymát nagyon pici darabokra aprítjuk. Olajban megpuhítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a fokhagymát, 1-2 percig kevergetjük. A zöldborsót hozzáadjuk, majd egy pici vízzel felengedjük, megszórjuk paprikával és a cukorral. Fedő alatt pároljuk. Nézzünk rá 5 perc múlva, és adjunk hozzá vizet, ha szükséges, de ne legyen túl híg. 15-20 percig főzzük, amíg a borsó megpuhul. Sózzuk, borsozzuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4