Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Pici olajon a zöldséget és a borsót megdinszteljük, kb. 5 percig lassú lángon. Levéve a tűzről, a 6 evőkanál lisztet hozzáadjuk és összekeverjük (Csomómentesre!) Vegetát adunk hozzá. Vízzel felöntjük, majd visszatesszük a lángra. Időnként megkeverjük. Forrásnál figyelni, nehogy kifusson! Felforrás után, takarékra tesszük, kb. fél órára! Folyamatosan kóstolgassuk és ha még nem elég a vegeta, akkor tetszés szerint ízesítsük még! Tejszínt öntsük ki egy tálba és keverjük el a levessel, majd öntsük vissza a levesbe, így nem fog kicsapódni. Finomra vágott petrezselyemmel hintsük meg.