Receptek Levesek Borsóleves pirospaprikával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
6 kanál finomliszt
1 kk kristálycukor
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab húsleveskocka
1 csomag vegyes zöldség
½ kg fagyasztott zöldborsó
4 kanál őrölt pirospaprika

Leírás

Pici olajon a zöldséget és a borsót megdinszteljük, kb 5 percig lassú lángon. Levéve a tűzről, a 4 evőkanál pirospaprikát és a 6 evőkanál lisztet hozzáadjuk és összekeverjük csomómentesre! Vegetát adunk hozzá. Vízzel felöntjük, majd visszatesszük a lángra, időnként megkeverjük. Forrásnál figyelni, nehogy kifusson. Felforrás után takarékra tesszük kb fél órára! Folyamatosan kóstolgassuk, és ha még nem elég a vegeta, akkor tetszés szerint ízesítsük még.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4