Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál finomliszt
½ l tej
3 kanál étolaj
1 dl tejszín
1 kanál mustár
1 csokor friss petrezselyem
20 dkg sárgaborsó

Leírás

Forrósítsuk meg az olajat, majd szórjuk rá a borsót. Sózzuk meg, majd némi kevergetés után, öntsük fel egy deci vízzel és pároljuk fedő alatt, 35 percig. Habarással sűrítsük be és ízesítsük ízlés szerint. Tejszínnel dúsítsuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.22.
Rendelj most
18ó 31p
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.22.
Rendelj most
18ó 31p
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.22.
Rendelj most
18ó 31p
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4