Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A kapribogyókat és a kaprot felaprózzuk, az újhagymát felkarikázzuk, és egy tálban összekeverjük a tejfölt, a tejszínt és a keményítőt. Ezután a húsokat kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd a mustárral bekenjük őket. 2-2 evőkanál. vajon és olívaolajon megpirítjuk őket, majd hozzáadjuk a maradék vajat, és így készre sütjük. Ezután a felkarikázott hagymát pirítani kezdjük, felöntjük a borral, majd néhány perc elteltével a keményítős keverék is a serpenyőbe kerül. Ezután a kapor, a kapribogyó következik. A húsokat eloszlatjuk a tányérokon, majd meglocsoljuk a besűrűsödött szósszal, reszelt citromhéjat szórunk rá, és már kínálhatjuk is.