Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Borjúmáj borszószban

Hozzávalók

2 kanál finomliszt
1 gerezd fokhagyma
5 kanál vaj
1 fej vöröshagyma
1 darab húsleveskocka
kanál szójaszósz
1 dl félédes vörösbor
50 dkg borjúmáj
20 dkg csiperkegomba

Leírás

A májat felszeleteljük, sózzuk borsozzuk. a fokhagymát és a hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. A gombát megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk. a hagymát és fokhagymát megpirítjuk 2 ek vajon. Belekeverjük a gombát és addig puhítjuk amíg a leve elfő. Levesszük a tűzről, beszórjuk lisztel és jól elkeverjük. Meglocsoljuk a borral és 3 dl vízzel majd felforraljuk. Belemorzsoljuk a leveskockát, és hozzáöntjük a szójaszószt. Lassú tűzön 10 percig főzzük. Sózzuk, borsozzuk és belekeverünk 1 ek vajat. Felmelegítünk egy nagy serpenyőt, és a maradék 2 ek vajban a májszeletek mindkét oldalát közepes lángon 1-1 percig sütjük. Akkor jó ha a közepe rózsaszín. A májat a gombás boros szósszal leöntve tálaljuk. Kukoricás rizs illik hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.16.
Rendelj most
6n 11ó
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.16.
Rendelj most
6n 11ó
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.16.
Rendelj most
6n 11ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4