Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A májat felszeleteljük, sózzuk borsozzuk. a fokhagymát és a hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. A gombát megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk. a hagymát és fokhagymát megpirítjuk 2 ek vajon. Belekeverjük a gombát és addig puhítjuk amíg a leve elfő. Levesszük a tűzről, beszórjuk lisztel és jól elkeverjük. Meglocsoljuk a borral és 3 dl vízzel majd felforraljuk. Belemorzsoljuk a leveskockát, és hozzáöntjük a szójaszószt. Lassú tűzön 10 percig főzzük. Sózzuk, borsozzuk és belekeverünk 1 ek vajat. Felmelegítünk egy nagy serpenyőt, és a maradék 2 ek vajban a májszeletek mindkét oldalát közepes lángon 1-1 percig sütjük. Akkor jó ha a közepe rózsaszín. A májat a gombás boros szósszal leöntve tálaljuk. Kukoricás rizs illik hozzá.