Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Helyezzük a borjúhúst egy tepsire, fűszerezzük sóval és borssal, majd locsoljunk rá 1 evőkanálnyi olívaolajat.
Toljuk 180°C-ra előmelegített sütőbe 80 percre.
Közben pirítsuk üvegesre a kockára vágott hagymát egy kevés olajon. Tegyük át egy másik tálba. Adjuk hozzá a római köményt, a koriandert, a mézet, a fokhagymát, az apróra vágott barackot, az olívaolajat, a finomra vágott mentát, a mustárt, és addig pürésítsük botmixszerrel, amíg sűrű pasztát nem kapunk.
Óvatosan vegyük ki a húst a sütőből a 80 perc leteltekor. Kenjük be az elkészített keverékkel és tegyük vissza a sütőbe még 20 percre. A sütőből kivéve hagyjuk kicsit hűlni, vágjuk fel és tálaljuk citromos vajban sült zöldségekkel.
A zöldségeket blansírozzuk: tegyük őket forrásban lévő vízbe 4 percre, majd hirtelen tartsuk őket hideg vízsugár alá. Ezután helyezzünk át mindent egy közepesen forró serpenyőbe, melyben megolvasztottuk a vajat, adjunk hozzá sót, borsot, friss rozmaringot, citromlevet, a citrom felének a lereszelt héját, és öntsük bele a bort is. Pároljuk, amíg az alkohol teljesen el nem fő.