Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A burgonyát meghámozzuk, megmossuk és nagyon vékony szeletekre vágjuk. Egy vajjal kikent tűzálló tálba rendezzük és megszórjuk sóval. A hagymát, fokhagymát meghámozzuk és apró kockákra vágjuk, majd a forró olajban megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húst és állandó kavarás mellett, kb. 5 percig sütjük. Felöntjük a paradicsomlével és felfőzzük. Sóval, borssal, Cayenne borssal és a fűszerekkel ízesítjük. A mártást a burgonyára öntjük. A paradicsomokat megmossuk, szeletekre vágjuk és elrendezzük a darált húsra. Az egészet bekenjük a crème fraîche-sel és megszórjuk a sajttal. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk és kb. 50-60 percig sütjük. Megszórjuk a reszelt mozarellával és további 10 percig sütjük.