Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 l víz
2 darab paradicsom
15 dkg vöröshagyma
½ kg burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab zöldpaprika
5 dkg őrölt pirospaprika
½ kg marhalábszár

Leírás

A vöröshagymát apróra vágva, a bogrács aljára szórjuk. A húst megtisztítva (inakat benne hagyva, némi faggyút és a hártyákat is meghagyva), kb. 2 x 2 cm-es kockákra vágjuk és a hagymára tesszük. Hozzáadjuk a paprikát és paradicsomot. Felöntjük a vízzel és erős tűzön, főzni kezdjük. Ha felforrt, hozzáadjuk a sót és a paprika felét. A habot nem szabad leszedni! Idővel, szépen letisztul. Egyenletes tűzön főzzük, amíg a hús majdnem puha. Ekkor, hozzáadjuk a hámozott, egyforma kockákra vágott burgonyát. Ennek főzési ideje, kb. 20 perc. Az utolsó percekben, hozzáadjuk a paprika másik felét. Ettől lesz, szebb színe.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4